Policajti chytili vykrádačov kávomatov. Zhorela chatka vo Vranove. Zlodeji kradli v autoumývarke. Vináreň vykradli cez vetrací ventilátor

08.07.2010 Celý región

Policajti chytili vykrádačov kávomatov: Humenskí a Sninskí policajti vypátrali v uplynulých dňoch páchateľov, ktorí majú na svedomí tri vykradnuté kávomaty v Humennom a jeden v Snine.
Z prečinu krádeže sú obvinení dvaja Sninčania vo veku 20 a 34 rokov.
Koncom júna prišla dvojica do vstupnej haly nemocnice v Snine. Z automatu na kávu odstránili plastový držiak na poháre a kryt v oblasti, kde sa vydávajú nápoje a potom uvoľnili zásobník na mince (pokladničku). Tento vypáčili a ukradli z neho 80. - €.
V utorok 6.7. 2010 prišli do vestibulu nemocnice s poliklinikou v Humennom. Na kávomate rozlomili plastový kryt na vydávacom okienku nápojov ako aj plastový držiak nápojov. Zásobník na mince sa im však vybrať nepodarilo. V ten deň, však vykradli kávomat v budove zdravotného strediska na Chemlonskej ulici v Humennom. Na automate vylomili hlavné dvierka do elektronickej časti a z vnútra ukradli euromincovník s peniazmi. Na druhý deň obaja obvinení vylomili kávomat pri vstupe do istých potravín v Humennom a ukradli z neho mincovník spolu aj s finančnou hotovosťou. Celková škoda spôsobená krádežou a poškodením bola vyčíslená na 1 750. - €.

Zhorela chatka vo Vranove:
Vranovský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci v prípade požiaru chatky vo Vranove n/Topľou.
Doposiaľ neznámy páchateľ v utorok 6.7.2010 v popoludňajších hodinách spôsobil požiar jednej chatky v záhradkárskej osade zv. Dubník vo Vranove. Oheň zničil celú chatu, čím jej majiteľke vznikla škoda 30 000. - €.

Zlodeji kradli v autoumývarke:
V noci z utorka na stredu zatiaľ neznámy páchateľ vykradol jednu z autoumývarok v Poprade.
Bez poškodenia vypáčil zadné plastové dvere a následne odtiaľ ukradol vysokotlaký čistič a dvojmotorový vysávač. Krádežou vznikla poškodenej firme škoda 2 152. - €.
Prípad vyšetrujú popradskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Vináreň vykradli cez vetrací ventilátor:
Policajti zo Svidníka vyšetrujú krádež vlámaním do budovy bývalej vinárne vo Svidníku.
Ku krádeži došlo v noci z utorka na stredu, pričom zatiaľ neznámy páchateľ sa dnu dostal cez vetrací ventilátor. Vo vnútri potom zo stien vytrhal elektrické káble a z kuchyne ukradol rýchlovárnu kanvicu, elektrickú špirálu na ohrev vody a 60 ks nerezových príborov. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 600. - €.
 

Vyberte región